Forside  >  Firmaprofil

Firmaprofil

laserKøhler Display er et familieejet firma, hvor vi har specialiseret os i displays siden 2002. Vores kreative medarbejdere står altid til rådighed med viden og løsninger inden for deres respektive områder, og vi hjælper dig gerne hele vejen fra koncept og design til materiale- og trykvalg.

Vi samarbejder med højt kvalificerede materialeleverandører og produktionsenheder i hele Europa, hvilket hele tiden holder os opdaterede på de nyeste materialer og de nyeste produktionsmetoder. Det er meget kort fortalt sådan, vi sikrer dig og dit firma en hurtig og præcis levering til den aftalte pris og til den aftalte tid.

Lidt mere om produktionen
Hos Køhler Display har vi egen produktion på adressen i Albertslund og anvender Danmarks mest avancerede laser-fræsemaskine til faconudskæring af akryl, plast og træmatertialer op til 25 mm i godstykkelse. Vores bukkemaskiner kan bukke emner på op til 3000 mm i længden i tykkelser fra 1-25 mm. Vores automatiske bukkeborde kan håndtere emner fra 0,2 mm til 1 mm med en maksimumbredde på 1000 mm.

zund-g3-cutter

 

Laserskæremaskine XL-1200 til acryl, PET, PETG, PPPS, træ, tekstil og et utal af andre materialer.

Med indkøbet af Eurolaser XL-1200 får vi nu mulighed for at bearbejde endnu større acrylplader i vores in-house produktion. Lasersystemets bearbejdningsflade er på 2270x1230mm, og med de monterede kameraer kan produktionsforløbene både automatiseres og optimeres. I alt giver indkøbet en endnu større produktivitet og fleksibilitet over for vores kunder.

Tekniske data på laserskæremaskine XL-1200:
Arbejdsflade (BxL): 2270 mm x 1230 mm
Dimensioner (BxLxH): 3690 mm x 2050 mm x 1590 mm
Materialepassage bredde: 2230 mm
Bordpassage højde: 15 – 55 mm (alt efter materiale)

xl-1200

 

Storformat print
Vi printer 2500 mm i bredden på op til 50 mm høje emner i endeløse baner, i 6 farver + hvid og lak, og en opløsning på 920 x 720 dpi.
Vi printer på acryl, pap, opskummet PVC og aluminium.

UV-Flachbettdrucker-Oryx-600px

 

Bermaq diamantpoléringsmaskine
Med emner op til 2100 mm og 120 mm i tykkelsen kan vores nye diamantpoleringsmaskine AMI-C fra Bermaq facetslibe og polére i en arbejsdsgang. Det giver helt glasklare kanter og samlinger der ikke kan ses med det blotte øje. Den fræser helt præcise vinkler fra -5 til 60 grader og emnerne kan stables, så arbejdsgangen kan reduceres betragteligt.

Bermaq AMI-C poleringsmaskie til akryl og plastik

 

Roland XR-640 er Rolands største og hurtigste skæreprinter
8 farver: CMYK + Light Cyan og Light Magenta der giver bløde overgange i forløb, endnu mere realistiske hudfarver samt realistiske fotoprint. Der udover hvid og metallic Printhovedet skyder med 7 forskellige dråbestørrelser, hvilket sikrer bløde farveforløb og fejlfri solide farver.
Printer i 162 cm i bredden og op til 1440 dpi. Velegnet til posters, backlit, vinduesdekorationer mm.

Roland XR-640 Printer/skærer

 

Bukkemaskiner
Vores acryl bukkemaskiner kan bukke emner på op til 3000 mm i længden i tykkelser fra 1-25 mm.
Automatiske bukkeborde kan håndtere emner fra 0,2 mm til 1 mm med en maksimumbredde på 1000 mm.
Alt bukkearbejde udføres med stor præcision og udføres at vores højtuddannede personale

 

Derudover skal det da også lige nævnes, at vi arbejder med meget høje miljøkrav, hvilket blandt andet betyder, at mere end 90 % af vores affald bliver genanvendt.

Vi håber på at høre fra dig.

Jens Christian Køhler, direktør